Auto 2dehands verkopen

Er zijn niet veel diamanten als het gaat om gebruikte minivans onder de $ 5.000 prijsklasse. U kunt echter een aantal fatsoenlijke betrouwbare vervoer te vinden als je je huiswerk doen en graven rond een beetje.

Het kan zijn dat je wat comfort moet opgeven om binnen je budget te blijven en dat je een voertuig met een hogere kilometerstand mag rijden. Maar als je kunt, kunt u genieten van een grote mensen-rijden voor een zeer goedkope prijs.

Veel van de minivans op deze lijst begonnen met een prijskaartje van meer dan $ 25.000 gloednieuw. Uw doel is om er een te vinden die goed onderhouden is en waarvan de eigenaars alle preventieve onderhoudsbeurten hebben bijgehouden op de vereiste onderhoudstermijnen. Autobytel heeft hun enorme database doorgespit en met behulp van de National Highway Traffic Safety Administration en de J.D. Powers Initial Quality Study de beste meest betrouwbare gebruikte minivans onder de $5.000 uitgekozen.

Een van de beste gebruikte minivans die je kunt kopen onder de $5,000 is de 2004 Honda Odyssey. De Odyssey is uitgerust met een 3,5 liter 6-cilinder en heeft een totaal van 146,1 kubieke meter ruimte, slechts 2,4 kubieke meter verlegen van het modeljaar van dit jaar.

De 2004 Honda Odyssey werd bekroond met Car and Driver’s minivan vergelijkingswedstrijd voor het jaar, een 5-Ster Overall Safety Grade van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), en kreeg de 2004 segment trofee in J.D. Powers’ Initial Quality Study. Als u op zoek bent naar een minivan voor rond de $5,000 of minder, zorg er dan voor dat u de 2004 Honda Odyssey op uw boodschappenlijstje zet.

De 2005 Chrysler Town & Country is een andere “must-see” minivan op de beste gebruikte minivan lijst. Chrysler was een paradigma pionier en introduceerde verschillende nieuwe functies en voordelen in de minivan markt. Het meest bekende kenmerk is de introductie van hun “Stow ‘n Go” tweede en derde rij stoelen.

Met “Stow ‘n Go” kunt u de stoelen van de tweede en derde rij snel opklappen en opbergen in slim verborgen compartimenten in de vloer van de cabine. Chrysler bracht ook “tip-forward” tweede rij stoelen op de markt. Deze functie biedt passagiers gemakkelijker toegang tot de achterste rij. Dit zijn allemaal geweldige functies die u kunt vinden in een minivan die u kunt kopen voor minder dan $ 5.000.

Onderzoek gebruikte auto’s eerst online
OPMERKING: Controleer altijd de titelgeschiedenis van een gebruikte auto met behulp van een service zoals AutoCheck. Dit zal u beschermen door ervoor te zorgen dat het voertuig niet in een ernstig ongeval is geweest of een gemerkte titel heeft. Nadat u er zeker van bent dat het voertuig een schone titel heeft, laat u het voertuig inspecteren door een onafhankelijke gecertificeerde monteur. Er kan een extra kosten van $ 50 tot $ 75; Echter, het zal de moeite waard het geld dat u bespaart als je duizenden dollars te besteden aan reparaties later op de weg.

Bij het onderhandelen over de prijs van een gebruikte auto, is het belangrijk om een goede schatting van wat de dealer de kosten is voor het voertuig en wat andere mensen betalen voor dezelfde gebruikte auto in uw omgeving te hebben. Anders zult u niet weten wat een goede prijs is om voor het voertuig te betalen. Ik raad u ten zeerste aan een online verwijzingsdienst zoals Ryde Shopper of Motor Trend te gebruiken om uw onderzoek naar tweedehands auto’s te doen en een gratis offerte voor tweedehands auto’s aan te vragen.

Tags : Opkoper BMW –  Export auto –  opkoper mobilhome